Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور حادثه ریزش متروپل را حادثه تلخی خواند و گفت که بعد از اتمام امدادرسانی و آواربرداری موضوع جمع شدن باقی مانده ساختمان متروپل در اختیار منطقه آزاد قرار گرفت که با یکی از موسسات قرارداد بسته تا تحت نظر دادستانی این کار صورت گیرد.

به گزارش ایسنا، احمد وحیدی بعد از قرائت گزارش کمیسیون عمران درباره فروریزش ساختمان متروپل آبادان گفت:‌ بحث متروپل از چند جهت قابل ارزیابی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حادثه تلخی بود که دلایل آن در گزارش کمیسیون عمران اشاره شد و جزء موضوعاتی است که به طور جدی تحت پیگرد قرار می گیرد.

وی افزود: ما بلافاصله بعد از حادثه متروپل دستورالعمل خاصی صادر کردیم که سازه‌های ناپایدار شناسایی شود که این وظیفه شهرداری‌ها است که گزارشات را بدهند تا کار اصلاح شود و در غیر این صورت تخلفات به قوه قضاییه برای برخورد ارجاع شود. در این چارچوب موضوع در حال بررسی است. امیدواریم سامانه ای که تشکیل دادیم، پاسخگوی رفع این مشکل باشد.

وزیر کشور با بیان اینکه حادثه ریزش متروپل بسیار تلخ بود و آثار بسیار سویی داشت، گفت: مردم عزیز آبادان از محرومیت هایی برخوردار هستند که این گونه ساختمان‌های بلندمرتبه مقداری شهر آبادان را تغییر داد و انتظار می‌رفت که این سازندگی‌ها باعث توسعه شهر شود. با وقوع حادثه تلخ متروپل آثار تلخی بر مردم آبادان به جای گذاشت و در عین حال این نگرانی وجود داشت که این حادثه مانع سرمایه‌گذاری مجدد این شهرستان شود. باید کمک کنیم که این موضوع رفع شده و تلاش کردیم که این اطمینان خاطر داده شود.

وی با بیان اینکه در حادثه متروپل اقداماتی از سوی دولت و مجموعه مسئولان و نهادهای مردمی صورت گرفت، گفت: انصافا عملکرد درخشانی از سوی مسئولان محلی، استانی و ملی صورت گرفت بدین گونه که با فاصله کمتر از نیم ساعت از وقوع حادثه در سطح شهر ستاد بحران تشکیل شد. بعد از حدود یک و نیم تا دو ساعت موضوع به صورت استانی با حضور استاندار در قالب ستاد بحران در شهرستان بررسی شد و در سطح ملی با فاصله هفت تا هشت ساعت مورد توجه قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در همان ساعات اولیه وقوع حادثه کارگروه های هفت گانه‌ای تشکیل شد، گفت: کارگروه هایی همچون حوزه انتظامی، امداد و نجات، رسانه و نظام مهندسی به سرعت تشکیل شد و کار  دقیق صورت گرفت. از همان ساعات اولیه چندین دوربین در منطقه نصب شد تا تمام حرکات سازه تحت کنترل قرار گیرند. به خاطر همین ارزیابی‌ها چند بار منطقه تخلیه شد. با همین کار علمی و دقیق به غیر از فوتی‌ها به دلیل ریزش ساختمان در همان دقایق ابتدایی دیگر فوتی در مراحل آواربرداری نداشتیم.

وزیر کشور با قدردانی از آتش‌نشانی، هلال احمر، شهرداری‌ها به ویژه شهرداری اهواز و آبادان، پالایشگاه آبادان و منطقه آزاد و گروه های مختلف از شهرهای گوناگون و گروه های زنده‌یاب گفت: بسیج خوبی بعد از حادثه متروپل صورت گرفت. تلاش شد از بهترین تجهیزات استفاده شود، حتی جرثقیل ۳۰۰ تنی هم حضور پیدا کرد اما نگرانی‌هایی در مورد آن منطقه وجود داشت و باید با احتیاط عمل می‌کردیم. ماشین‌آلات و جرثقیل‌های سبک، سنگین و نیمه سنگین تجهیز شد.

وی افزود: تلاش شد کمبودها رفع شود لذا فرمانده تقسیم کار و تأمین تجهیزات صورت گرفت. البته ما با محدودیت‌هایی مواجه بودیم چون ۱۱ طبقه ریزش کرده بود و بتن‌های سنگین ریخته بود. از یک طرف مردم بسیار داغدار بودند که عزیزان آن‌ها زیر آوار بودند و باید کار آواربرداری با احتیاط انجام می‌شد. از طرف دیگر التهاب اجتماعی در منطقه وجود داشت و سازه‌های ناپایدار هم بود. محیط کاملا پیچیده و ملتهب بود.

وحیدی یادآور شد: حضور مردم در صحنه قابل توجه بود. ما توانستیم حدود ۳۸ نفر را سالم از زیر آوار بیرون آوریم و تا به رغم حجم زیاد آوار آخرین نفر از فوتی‌ها را بیرون آوردیم. مردم در صحنه کمک می‌کردند. همان مردمی که عزیزان‌شان زیر آوار بودند در صحنه حضور داشته و حتی به امدادرسان‌ها کمک کرده، غذا تهیه می‌کردند و به هر نوعی کمک‌رسانی را انجام می‌دادند.

وزیر کشور گفت: کار جمع شد اما آثار آن بر روی خانواده جانباختگان باقی مانده است.

وی در پایان گفت: اکنون باید باقی‌مانده سازه‌ها جمع‌آوری شود که این کار در اختیار منطقه آزاد قرار گرفت. با یکی از موسسات قرارداد بستند تا تحت نظر دادستانی کار جمع‌آوری انجام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی حادثه متروپل وزير کشور ریزش ساختمان مترو پل آبادان وزیر کشور صورت گرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۳۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور حکم انسداد کد ملی افراد در موارد خاص می‌تواند صورت گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر جهانگیر سخنگوی دستگاه قضا ظهر امروز دوشنبه (۱۰ اردیبهشت) طی سخنانی در حاشیه جلسه شورای عالی قوه قضائیه، به بیان برخی نکات و مسائل مطرح شده در این جلسه پرداخت و گفت: از جمله مباحث مطرح شده در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه می‌توان به تأکیدات رئیس دستگاه قضا در رابطه با لزوم در نظر گرفتن تناسب میان جرایم و مجازات‌ها اشاره کرد.

وی در همین رابطه گفت: در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه مطرح شد که آرا صادره در محاکم قضائی از یک سو باید قابل دفاع و مستند باشند و از سوی دیگر، نباید موجبات وهن دستگاه قضا را فراهم کنند؛ همچنین رئیس دستگاه قضا تاکید کرد که قضات در عین حال که نباید اسیر فضاسازی‌ها و غوغاسالاری‌ها شوند باید به مقوله اتقان آرا توجه ویژه‌ای داشته باشند.

سخنگوی قوه قضائیه با بیان اینکه امروز تخصصی شدن بسیاری از مسائل و موضوعات در دستگاه قضا از جمله در حوزه‌های بورس، بانک و امور دریایی، مورد تاکید جدی حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای قرار دارد، تصریح کرد: رئیس دستگاه قضا در جلسه امروز پیرامون مقوله ارائه آموزش‌های تخصصی به قضات، مأموریت ویژه‌ای را به معاونت منابع انسانی قوه قضائیه ابلاغ کرد.

جهانگیر با بیان اینکه مقوله توجه به حقوق عامه، از دیگر مباحث مطرح شده در جلسه شورای عالی قوه قضائیه بود، گفت: در نشست امروز پیگیری چگونگی اجرایی شدن دستور ۱۰ روز پیش رئیس عدلیه در دستور کار قرار گرفت و پس از طرح مباحثی از سوی دادستان انتظامی قضات در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه ناظر بر برخی احکام صادره با موضوع انسداد کد ملی افراد، رئیس عدلیه به معاون اول قوه قضائیه برای بازنگری و به روز رسانی بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های قضائی که در گذشته صادر شده‌اند، مأموریت داد و تاکید کرد در عین حال که صدور احکام ناظر بر انسداد کد ملی افراد نباید به عنوان یک حکم عمومی جاری و ساری شود، می‌توان از این احکام در مواردی بسیار خاص و برای برخی از محکومان استفاده کرد.

سخنگوی قوه قضائیه در ادامه تبادل اتباع ایرانی زندانی در زندان‌های خارج از کشور را از دیگر مباحث مطرح شده در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه برشمرد و گفت: با توجه به سفر اخیر رئیس جمهور و تعدادی از اعضای هیأت دولت به کشور پاکستان، وزیر دادگستری در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه به طرح نکات و مطالبی پیرامون تبادل اتباع زندانی دو کشور ایران و پاکستان پرداخت که کلیت این موضوع با موافقت حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای و شورای عالی قوه قضائیه همراه بود و بنا شد که سازوکارهای لازم جهت انجام این امر دنبال شود.

کد خبر 6092205

دیگر خبرها

  • وزیر کشور : تقسیم استان تهران به ۲ استان شرقی و غربی
  • صدور حکم انسداد کد ملی افراد در موارد خاص می‌تواند صورت گیرد
  • رئیسی: خیزش دانشجویان غربی حامی مظلومین غزه خاموش نخواهد شد
  • توضیحات وزیر کشور درباره انسداد مرز‌ها
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان
  • وحیدی: اجرای طرح انسداد مرزها در حال پیگیری است
  • ۶ کشته براثر ریزش کوه و صاعقه در افغانستان
  • رفع نقاط حادثه‌خیز راه‌های زنجان اعتبار ویژه می‌خواهد
  • ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی مورد توجه قرار گیرد
  • «نیست‌وَش» افتتاح شد/ تخیلی که بر مبنای خیال صورت می‌گیرد